fejléckép

Rólunk

Cégtörténet Pásztorék Bt.

Cégünk egyéni vállalkozásként indult 1988-ban, mint Festő- mázoló- kisiparos, majd 10 évvel később 1998-ban beteljesedni látszott régóta dédelgetett álmunk, kis tőkével ugyan de megalapítottuk a Pesterzsébeten az Igló utca 1 szám alatt lévő kis festékboltunkat. Üzletünk ma is ugyanezen helyen üzemel, immár 21. éve.

A pesterzsébeti piacnál, folyamatosan bővülő árukészlet és fokozatosan növekvő területen törekszünk a legszélesebb vevői kör kiszolgálására.

Üzletünkben hétfőtől- péntekig 7-17 óráig, szombaton 7-13óráig várjuk Kedves vásárlóinkat.

A széleskörű festékkínálat /Bel- és kültéri falfestékek, TRILAK szinkeverés, lazuránok, zománcok, Poli- Farbe festékek/ mellett évről-évre bővül a barkácslécek kínálata is /díszlécek, szegőlécek,tetőlécek, küszöbök, kerítéslécek, OSB lapok/.

Forgalmazunk gipszkartont, és a hozzá tartozó profilokat, szigetelőanyagokat, poranyagokat /Csemperagasztó, Aljzatkiegyenlítő, Glettanyagok /Rigipsz, Poli-Farbe, Széria –Glett/, Estrich beton, Alapvakolat, Falazóhabarcs/

Nálunk megtalálja a Hungarocell díszléceket, táblás hungarocelleket, kültéri díszléceket, parafát is bármelyikre is van szüksége.

Ha csak nincs ideje kicserélni, venni egy másikat, le is tapétázhatja, nálunk öntapadós tapétát is talál.

Nagy hangsúlyt fektetünk a vevői igények teljes mértékben való kielégítésére. Cégünk az értékesítés mellett kivitelezői munkát is vállal, festést- mázolást- tapétázást- gipszkartonozást, belső szakipari munkákat.

Megrendeli, és mi megpróbáljuk a lehető legrövidebb idő alatt teljesíteni kérését.

 A nálunk vásárolt terméket ERZSÉBETEN INGYENESEN HÁZHOZ SZÁLLÍTJUK, más kerületekbe mennyiségtől függően szintén akár INGYENESEN HÁZHOZ SZÁLLÍTJUK.


Fel↑